Bedrijfsgegevens

Just Automate - Bedrijfsgegevens

Over ons

Just Automate levert standaard componenten en oplossingen, waarmee bedrijven zelf hun eigen productie kunnen perfectioneren.

Ons doel is om bedrijven zelf kennis en vaardigheden hierin genereren, zodat men snel en direct kan inspelen op ontstane situaties zoals een storing, een productwissel, een productaanpassing etc. Bedrijven worden hiermee minder afhankelijk van leveranciers en tegelijkertijd wordt er een groter intern draagvlak gerealiseerd door werknemers van verschillende afdelingen te betrekken bij het ontwerp, realisatie en onderhoud. Het wordt voor bedrijven moeilijker om aan kwalitatief technisch personeel te komen of juist te behouden. Met onze opzet willen wij bijdragen aan meer betrokkenheid van het personeel. Personeel heeft immers een belangrijk aandeel in de output van het bedrijf.

Denk hierbij aan het verlagen van de productiekosten, verhogen van de productiviteit en het verbeteren van de productkwaliteit. Just Automate ondersteunt bedrijven in het selecteren van de juiste producten en het gebruik ervan. Het ontwerpen van een totaaloplossing en het integreren van onze producten wordt door de klant zelf uitgevoerd.